ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena 3 a anunțat că de la 1 noiembrie programul său live va putea fi vizionat online contra cost, pe baza unui abonament lunar.
 
Într-o "scrisoare către telespectatori", postul de ştiri al trustului Intact afirmă că "facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneţi alături şi în această nouă etapă, impusă de condiţiile pieţei".

Potrivit aceluiaşi mesaj, abonamentul va fi de 1 euro pe lună "pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online", televiziunea promiţând că vizionarea va fi la o calitate foarte bună, anunţă stiripesurse.ro.

Antena 3 susţine că "toate aceste transmisii în direct din ţară şi străinătate, campanii, ştiri de zi cu zi au fost şi sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare şi focusare pe calitate. Am reuşit să ne susţinem singuri, în condiţiile în care distribuitorii offline şi online nu au contribuit cu nimic pentru conţinutul oferit."