ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


YouTube a luat o decizie extremă, la presiunea homosexualilor. Sute de mii de filme cu conținut homosexual pot fi văzute acum fără restricții pe cea mai mare platformă de video sharing din lume.

Inițial, acest filme erau restricționate, dar după protestele homosexualilor, au fost deblocate și lăsate la liber.

Potrivit regulamentului YouTube, videoclipurile care conțin nuditate sau comportamente sexuale exagerate pot fi restricționate pe criterii de vârstă atunci când contextul este relevant din punct de vedere educațional, documentar, științific sau artistic. Videoclipurile care prezintă persoane îmbrăcate vulgar pot fi, de asemenea, restricționate pe criterii de vârstă, chiar dacă nu prezintă conținut explicit.

Videoclipurile care prezintă adulți în activități prin care participanții își riscă viața sau riscă să se rănească se încadrează, de asemenea, la restricționarea pe criterii de vârstă.