ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pagina oficială de facebook a Academiei Române a distribuit pe rețeaua socială, cu ocazia Zilei Naționale a României, articolul „1 decembrie: Nouă personalități ne oferă 100 de motive pentru care să credem în România”, scris anul trecut și publicat cu ocazia Centenarului Marii Uniri.


În text, colegii noștri Mihai Șomănescu și Raluca Oanță au întrebat nouă personalități ale vieții publice românești „De ce cred în România”.

Este vorba despre academicienii Victor Voicu și Cătălin Zamfir, analistul militar colonel (r) Ion Petrescu, publicistul Cătălin Sturza, istoricul și deputatul Daniel Gheorghe, ziaristul și deputatul Matei Dobrovie, medicul ieșean Răzvan Constantinescu, activistul unionist George Simion și interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca. Articolul a strâns deja peste 200 de distribuiri de pe pagina Academiei Române.

De ce cred aceste personalități în România puteți afla accesând acest link. Mulțumim Academiei Române, care rămâne același cel mai înalt for al conștiinței noastre naționale.