ActiveNews.ro a debutat pe locul 5 în clasamentul siteurilor de știri din România, realizat pe baza calculelor de audiență realizate de către Trafic.ro. 

În săptămâna 17.09-23.09, ActiveNews.ro a strâns 345.566 de vizitatori unici, în creștere față de perioada anterioară, pe care siteul nostru a încheiat-o pe locul 9.


De altfel, ActiveNews.ro este pe locul 1 în topul creșterilor față de săptămâna trecută, cu peste 166.000 de vizitatori în plus.

ActiveNews a înregistrat o creștere importantă și în clasamentul general, urcând până pe locul 11 în topul siteurilor românești monitorizate de Trafic.ro.
 

„Este o performanță extraordinară pentru siteul nostru, mai ales în condițiile în care, față de concurență, ActiveNews.ro nu beneficiază de niciun parteneriat și de niciun cititor venit indirect de la alt site de știri.
 
Traficul nostru este 100% curat și organic. Meritul este al jurnaliștilor și al tuturor ostenitorilor - știuți și neștiuți -, siteului nostru, dar în primul rând este al cititorilor noștri, care nu ne-au părăsit la greu. Această performanță a fost realizată în condiții foarte grele, fiind nevoiți să îndurăm atacuri imunde, calomnii gratuite și concurență neloială, mai ales în ultimii doi ani.  Nu mai vorbim de condițiile materiale, fiind suficient să amintim că 99% din media de pe piață are în spate multinaționale sau investitori străini, dacă nu chiar statul dintr-o țară sau alta, dispunând de resurse nelimitate.
 
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru partenerii noștri, donatorii și pentru toți colaboratorii noștri de-a lungul celor aproape 5 ani de viață, pe care îi vom sărbători pe 6 octombrie, chiar de ziua lui Petre Țuțea și a Referendumului.
 
Le mulțumim și colegilor onești din presă, care ne-au preluat materialele, preferând adevărul în locul căldicelului oferit de mainstream.
 
Dincolo de toate însă, suntem fericiți că în jurul acestui proiect s-a coagulat o adevărată comunitate românească, pe care avem bucuria și datoria s-o servim în fiecare zi”, a declarat Mihai Șomănescu, redactorul-șef al publicației.

ActiveNews este primul site de știri cu orientare asumat conservatoare din România și a fost înființat în octombrie 2013, fiind un proiect finanțat exclusiv cu capital românesc. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews