ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews.ro a debutat pe locul 5 în clasamentul siteurilor de știri din România, realizat pe baza calculelor de audiență realizate de către Trafic.ro. 

În săptămâna 17.09-23.09, ActiveNews.ro a strâns 345.566 de vizitatori unici, în creștere față de perioada anterioară, pe care siteul nostru a încheiat-o pe locul 9.


De altfel, ActiveNews.ro este pe locul 1 în topul creșterilor față de săptămâna trecută, cu peste 166.000 de vizitatori în plus.

ActiveNews a înregistrat o creștere importantă și în clasamentul general, urcând până pe locul 11 în topul siteurilor românești monitorizate de Trafic.ro.
 

„Este o performanță extraordinară pentru siteul nostru, mai ales în condițiile în care, față de concurență, ActiveNews.ro nu beneficiază de niciun parteneriat și de niciun cititor venit indirect de la alt site de știri.
 
Traficul nostru este 100% curat și organic. Meritul este al jurnaliștilor și al tuturor ostenitorilor - știuți și neștiuți -, siteului nostru, dar în primul rând este al cititorilor noștri, care nu ne-au părăsit la greu. Această performanță a fost realizată în condiții foarte grele, fiind nevoiți să îndurăm atacuri imunde, calomnii gratuite și concurență neloială, mai ales în ultimii doi ani.  Nu mai vorbim de condițiile materiale, fiind suficient să amintim că 99% din media de pe piață are în spate multinaționale sau investitori străini, dacă nu chiar statul dintr-o țară sau alta, dispunând de resurse nelimitate.
 
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru partenerii noștri, donatorii și pentru toți colaboratorii noștri de-a lungul celor aproape 5 ani de viață, pe care îi vom sărbători pe 6 octombrie, chiar de ziua lui Petre Țuțea și a Referendumului.
 
Le mulțumim și colegilor onești din presă, care ne-au preluat materialele, preferând adevărul în locul căldicelului oferit de mainstream.
 
Dincolo de toate însă, suntem fericiți că în jurul acestui proiect s-a coagulat o adevărată comunitate românească, pe care avem bucuria și datoria s-o servim în fiecare zi”, a declarat Mihai Șomănescu, redactorul-șef al publicației.

ActiveNews este primul site de știri cu orientare asumat conservatoare din România și a fost înființat în octombrie 2013, fiind un proiect finanțat exclusiv cu capital românesc.