ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniela Rațiu, colaboratoare la EVZ, acuză ziarul că nu i-a publicat un editorial critic la adresa vicepremierului Gabriel Oprea de la UNPR.

Editorialul se numea „Partidele dezinteresului național”:

”Am publicat în ultimii trei ani editorial la rubrica „Vocile Dreptei” pe evz.ro până acum, când un text nu a mai apărut în Evenimentul zilei pentru că nu s-a încadrat în linia ziarului. Conducerea a decis că generalul nu poate fi lovit nici măcar cu o floare", susţine autoarea, potrivit ştiripesurse.ro.
 
"Ceea ce este cu adevărat trist este faptul că jurnaliştii oneşti de la EVZ sunt prinşi în acest joc al Conducerii actuale care s-a predat politicienilor care folosesc bâta EVZ de câte ori au nevoie.
 
Nu acesta e spiritul care a animat acest ziar la care m-am format în vremea în care redacţia locală de la Timişoara era pe baricade alături de Tancul EVZ. Azi, EVZ se gudură pe lângă politicienii care bat cu pumnul în masă. Ipocrizie şi dublu limbaj”, continuă jurnalista.