Anca Serea, cunoscuta vedetă cu atitudine pro-viață, a anunțat că este însărcinată cu al șaselea copil, în cadrul unui interviu acordat revistei Unica

Tânăra mămică de 38 de ani a dezvăluit că este însărcinată în 6 luni cu cel de-al șaselea copil, o fetiță. 

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică", povestește Anca Serea despre noua sa experiență maternă, ale cărei probleme incipiente le-a depășit prin gândire pozitivă, îngrijiri atente și alimentație sănătoasă.

Anca Serea a mărturisit că, împreună cu soțul ei, Adrian Sînă, a ales numele Leeah pentru fetița pe care o va aduce pe lume.

Familia lor mai numără încă cinci copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.
 
Anca Serea este creștin-ortodoxă, ea mărturisind în 2016 că are un duhovnic.