ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Binecunoscutul actor și model, Aureliu Surulescu,  se  implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”, eveniment menit să adune fondurile necesare existenței siteului nostru și anul viitor. Până acum, am strâns 14.178 euro din 75.000.

În mesajul său, președintele Asociației NeamUnit spune că e nevoie ca ActiveNews să existe în continuare, pentru a putea continua bătălia pentru apărarea valorilor naționale.

Aureliu Surulescu îi îndeamnă pe cititori să doneze pentru a susține activitatea siteului nostru și în 2020.

„Dragilor,


noi, românii, suntem, așa cum știți cu toții, într-un război.  Poate că încă nu-l percepeți ca atare și asta și datorită dezinformării și manipulării continue din presă. 

Nu noi am început acest război : cei care au dorit să ne schimbe modul în care trăim, iubim și învățăm ne-au atacat și ne atacă în continuare valorile, identitatea și tradiția.

Eu cred în aceste valori și lupt pentru ele. 

În orice război e nevoie de oameni care să fie în prima linie, ba uneori chiar în spatele liniilor inamice, pentru a culege informații, fără de care apărarea cetății nu ar fi posibilă.
 
Atât vă spun: ActiveNews e în prima linieFără ei, războiul ar fi și mai greu, aproape imposibil. Să nu-i lăsăm singuri: a nu dona pentru ActiveNews înseamnă a dezerta în fața dușmanilor acestui popor. Să nu fie! 

Eu aleg să fiu cu ActiveNews în prima linie, susțineți cauza, susținând o sursă de informare curată și obiectivă. 
Donează și tu pentru ActiveNews!”

Aureliu Surulescu se alătură tenorului Vlad Miriță, precum și celorlalte personalități care s-au alăturat campaniei noastre:  Dr. Pavel Chirilă, fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, George Ogăraru, actrița Ioana Picoș, maestrul Dan Puric, istoricul și deputatul Daniel Gheorghe, dar și regizorul Iulian Capsali.