BBC News a relatat pe pagina de internet informația că fosta reședință a fostului președinte al României, Nicolae Ceaușescu, va fi deschisă publicului spre vizitare.

Una din sursele citate de către prestigioasa companie mass-media este ActiveNews.ro. Știrea a fost postată pe siteul BBC în data de 11 martie, fiind accesibilă aici.

BBC este una dintre cele mai respectate companii mass-media din lume, fiind înființată în 1922.

Siteul BBC News înregistrează aproximativ 14 milioane de vizitatori unici pe săptămână, conform The Guardian. 

În ianuarie 2013, cele două siteuri ale trustului, BBC.co.uk și BBC.com au înregistrat 64 de milioane de vizitatori unici. 

ActiveNews este un site independent, înființat în octombrie 2013, finanțat cu capital 100% românesc. În luna noiembrie 2015, ActiveNews a înregistrat aproape 1,6 milioane de utilizatori unici, conform monitorizării realizate de Google Analytics.

ActiveNews este un site care aduce cititorilor săi știri de calitate, relevante pentru cititorul român. 

Mulțumim BBC!
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews