ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Biroul de Investigații din Georgia a oferit filmarea cu explozia monumentului care susținea eliminarea a miliarde de oameni și păstrarea doar a unui număr de 500 de milioane, prin metode de control a reproducerii, așa cum ne învață și Bill Gates că e bine adăugând și vaccinurile ca mijloc de reducere a populației. Un autovehicul argintiu a părăsit rapid zona după deflagrație, mai informează GBI. Ulterior monumentul satanist a fost complet demolat. Amatorii bucuroși au înregistrat evenimentul. ActiveNews vă oferă filmările de la cap la coadă:

ȘTIREA INIȚIALĂ: ATLANTA - Un monument rural din Georgia, pe care unii creștini conservatori l-au criticat ca fiind satanic și pe care alții l-au numit un „Stonehenge al Americii”, a fost bombardat miercuri înainte de răsăritul soarelui, într-un atac care a transformat unul dintre cele patru panouri de granit în dărâmături, informează ziarul globalist Washington Post. Monumentul este înalt de aproape 6 metri și este format din 6 placi de granit, cântărind în total aproape 110 tone și are îngropat în mijloc, la o adâncime de 6 picioare, o „capsulă a timpului”.

Monumentul Georgia Guidestones de lângă Elberton a fost avariat de un dispozitiv exploziv, a declarat Biroul de Investigații din Georgia. Agenția de gestionare a situațiilor de urgență din comitatul Elbert a declarat că explozia a fost văzută pe camerele video la scurt timp după ora 4 a.m., ora locală. Imagini și înregistrări video aeriene arată panoul distrus la sol.

Enigmatica atracție de pe marginea drumului a fost construită în 1979-1980 din granit local, la comanda unei persoane sau a unui grup necunoscut sub pseudonimul R.C. Christian.

„Acest lucru a învălut pietrele monumentului de mister în jurul lor, deoarece identitatea și intenția persoanelor care le-au comandat sunt necunoscute”, a declarat Katie McCarthy, care cercetează teoriile conspirației pentru Liga Anti-Defăimare, organizație evreiască de extremă-stânga din SUA, militantă pro-avort alături de Templul satanist, între altele. „Și astfel, acest lucru a ajutat de-a lungul anilor să alimenteze o mulțime de speculații și teorii ale conspirației cu privire la adevărata intenție a pietrelor de ghidaj.”, mai scrie ziarul globalist.

Panourile înalte de 5 metri (16 picioare) poartă un mesaj în 10 părți, în opt limbi diferite, cu îndrumări pentru a trăi într-o „Eră a rațiunii”. O parte solicită menținerea populației mondiale la 500 de milioane sau mai puțin, în timp ce o altă parte solicită „ghidarea cu înțelepciune a reproducerii - îmbunătățirea formei fizice și a diversității”, în mare preceptele Marii Resetări a lui Klaus Schwab și Bill Gates.

Acesta servește, de asemenea, drept cadran solar și calendar astronomic. Dar tocmai menționarea de către panouri a eugeniei, a controlului populației și a Guvernului Mondial a făcut din ele o țintă a „conspiraționiștilor de extremă dreapta”, scrie, pentru amuzamentul nostru, publicația centrală a propagandei Marii Resetări din SUA.

Notorietatea monumentului a luat amploare odată cu apariția internetului, până când a devenit o atracție turistică la marginea drumului, cu mii de vizitatori în fiecare an.

Situl a primit o atenție reînnoită în timpul alegerilor primare pentru postul de guvernator din Georgia din 24 mai, când candidatul republican de pe locul al treilea, Kandiss Taylor, a afirmat că pietrele de hotar sunt satanice și că demolarea lor face parte din platforma sa. „Dumnezeu este Dumnezeu și este Unul. El poate face TOT ce vrea să facă”, a scris Taylor miercuri pe rețelele de socializare. „Asta include doborârea pietrelor de orientare satanice”.

Ce stătea scris pe pietrele oculte

 

 

Pe piatra de deasupra se află cuvintele „Fie ca acestea să fie pietre călăuzitoare spre o Epocă a Rațiunii”, scrise în greacă veche, sanscrită, hieroglife egiptene și cuneiforme babiloniene.

Pe pietre se mai află înscrise zece „reguli”, „sfaturi” sau „porunci”, în funcție de cum le înțelege fiecare. Au fost scrise în engleză, swahili, ebraică, spaniolă, rusă, arabă, chineză și hindi.

Cele zece „porunci” pentru o nouă „Epoca a Rațiunii”, care se potrivesc perfect ideologiei Marii Resetări a Noii Ordini Mondiale și a BBB, sunt urmatoarele:

„1. Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.

2. Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.

3. Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.

4. Controlați sentimentele – credința – tradițiile – și toate lucrurile printr-o judecată temperată.

5. Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.

6. Lăsați națiunile să-și rezolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.

7. Evitați legile meschine și funcționarii inutili.

8. Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.

9. Prețuiți adevărul – frumusețea – iubirea, căutând armonia cu infinitul.

10. Nu fiți un cancer pentru Pământ – lăsați loc și naturii – lăsați loc și naturii.”

VIDEO: