ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„ActiveNews v-a pregatit un fir de lumină, prin labirintul anului 2024, spre înfrîngerea tuturor minotaurilor si salvarea fiecărui inocent, de la minuțioase sacrificii ritualice absolut inutile. Doamne, ajuta!”, anunță colega noastră, Olivia Steer, pe care o sărbătorim astăzi, de ziua ei, anunțând și Concursul ActiveNews de final de an.

Este vorba de Calendarul Mărturisitorilor - 2024, prin care ActiveNews și Familia Ortodoxă vă propun să petreceți în 2024 având zi de zi înaintea ochilor, și mai ales în inimi, câteva dintre neprețuitele nestemate ale acestui neam, cu măiestrie zugrăvite de artistul George Sorin Nicolae.

Fie că este vorba de marele poet și jurnalist martir Mihai Eminescu, fie de noii martiri și mărturisitori ai epocii comuniste, ei toți sunt semințe de viață ce vor putea renaște generațiile viitoare prin puterea jertfei și a pildei lor, transmite și pagina Familia Ortodoxă.

Pentru cititorii noștri fideli, vă propunem așadar Concursul ActiveNews prin care trei dintre Dvs puteți primi Calendarul gratuit, la început de an nou 2024.

Ce trebuie să faceți:

Pentru utilizatorii de Facebook, să atenționați prin „tag” un prieten la rubrica de comentarii a imaginii ActiveNews de AICI iar ulterior să o transmiteți prin „share” și pe pagina Dvs personală.

Pentru cei care nu dețineți cont de Facebook să vă abonați la Buletinul nostru gratuit și ulterior să ne transmiteți la contact@activenews.ro primul buletin primit. Valabil și pentru cei deja abonați, care doresc să intre în Concurs: trimiteți-ne pe aceeași adresa cel mai recent buletin de știri primit, pentru a vă putea înregistra numele în Concurs.

Concursul se încheie la ora 0.00 a zilei de 3 ianuarie. Toate numele de pe contul de Facebook și e-mail-ul redacției ActiveNews vor fi colectate și, prin tragere la sorți cu un program automat online, în data de 3 ianuarie, la orele 12.00, vor fi desemnați cei trei câștigători ai unui Calendar gratuit. De aceea vă rugăm să urmăriți site-ul și pagina de Facebook pentru a vă putea revendica premiul și a ne oferi adresa poștală pentru a primi Calendarul.

Concursul este adresat cititorilor ActiveNews din România Mare, respectiv actuala Românie, Republica Moldova, actuala Ucraină, Bulgaria, Serbia și Ungaria.

Mulțumim! Vă așteptăm alături de noi!

Calendarul Mărturisitorilor 2024, în format A3, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice, este disponibil, de asemenea, pentru vânzare online, la Carte Ortodoxă cât și la Librăria Sophia - online, sau la magazinul din București, de pe Strada Bibescu Vodă nr. 19, aflat la poalele Patriarhiei sau pentru eventuale comenzi mai mari, AICI sau prin comandă la contact@supergraph.ro.

De asemenea, poate fi comandat și prin Familia Ortodoxă, pentru livrare în România: https://magazin.familiaortodoxa.ro/magazin/calendar-2024/ sau livrare în străinătate, la: https://store.familiaortodoxa.ro/produs/calendar-2024/.

Doamne ajută și La Mulți Ani!