ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristian Tudor Popescu i-a făcut „handicapați mintal” pe cei care vor ieși în stradă la propusul miting al PSD pentru sprijinirea familiei.

Derapajul s-a petrecut în studioul Digi 24, acolo unde fostul jurnalist își face veacul de câțiva ani, sub privirile amuzate ale moderatorului Cosmin Prelipceanu.

 „O să-i numesc pe cei care ies în stradă la mitingul ăsta, o să-i numesc mitingul handicapaților mintal. Persoane cu handicap mintal pe care trebuie să încerci să le ajuți. Să mergi la miting, ca să haulesti, să-ți pierzi niște ore fără să poți să faci nimic, o să-i numesc pe aceștia oameni cu handicap mintal. Sunt defavorizați din punct de vedere mintal. Nu pot decât să trag această concluzie. Un milion de oameni ca să ce, ca să te bați cu cine?”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Moderatorul Prelipceanu a dat semne că ar vrea să-l domolească pe CTP, dar până la urmă a privit amuzat derapajul omului care acum 15 ani denunța homosexualitatea ca fiind similară cu pedofilia.