ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că inițiatorii și cei care se vor duce la Referendumul pentru Căsătorie folosesc acest instrument democratic pentru a crea „ostilitate față de orice minoritate”. Acesta a zis apoi că susținătorii familiei sunt „ăia bisericoși, ne ducem la biserică, ne facem cruci, apoi veni, ne batem copiii până când ajung la spital, îi vindem, îi violăm, dar ne ducem la biserică”.

Moderatorul Cosmin Prelipceanu nu a avut nimic de spus și nu l-a întrerupt pe CTP când făcea astfel de afirmații.„Referendumul încearcă să creeze o ostilitate față de orice minorități. Homosexualii sunt doar o emblemă care atrage după sine și celelalte categorii.


De pildă, dacă nu ești religios. Ești non-religios, nu ești neapărat un critic al Bisericii Ortodoxe Române, ca mine. Ești asimilat imediat cu homosexualii și, dincolo de asta, cu ideea de minoritate. „Băi, tu ești o minoritate. Noi suntem ăia bisericoși, ne ducem la biserică, ne facem cruci, apoi veni, ne batem copiii până când ajung la spital, îi vindem, îi violăm, dar ne ducem la Biserică”, a declarat fostul ziarist de la Adevărul și Gândul.

Momentul este aici, la 1:40:00