ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunțat că și-a dat demisia și va pleca de la cotidianul online gândul.info.

Anunțul a venit ca un Post Scriptum în cadrul ultimului său editorial.

De asemenea, redactorul șef Florin Negruțiu și-a anunțat și el plecarea de la siteul lui Adrian Sârbu. Acesta a precizat pentru Hotnews că nu știe ce va face în continuare.

"Gandul face parte din trustul de presa Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fondatorul PRO TV. Mediafax Group a intrat in insolventa in decembrie 2014. Grupul reuneste operatiunile de presa scrisa, online si agentie de presa controlate in Romania de Adrian Sarbu: Gandul.info, agentia de presa Mediafax, Ziarul Financiar, Business Magazin etc. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in 2013 Mediafax Group a inregistrat o cifra de afaceri neta de 17,5 milioane de euro, pierderi de 2,6 milioane de euro, datorii de 15,4 milioane euro, compania avand un numar mediu de 263 de angajati", informează Hotnews.