ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii s-au revoltat, din nou, în urma legilor amnistiei și grațierii, asta după ce Guvernul a adoptat ordonanțele în ședința de Guvern de marți seara.

Cătălin Tolontan a vorbit despre gestul Guvernului condus de Sorin Grindeanu și a spus că este sigur că lucrurile nu vor rămâne așa pentru că românii își doresc foarte mult democrația.

„Cei are au făcut acest lucru vor avea parte de o surpriză uriașă. Cred asta pentru că societatea românească este pregătită pentru democrație.

Oamenii vor reacționa cu tot felul de pârghii. Presiunea asupra PSD va fi uriașă”, a spus Cătălin Tolontan în ediția specială Deșteptarea, potrivit Europafm.
 
„Cred că vor ieși atât de mulți oameni în stradă încât nu vor avea cum să reziste presiunii externe și interne. Oamenii ăștia nu se vor mai putea duce la piață. Și nu mă refer la Liviu Dragnea, care nu știu cât se duce el la piață, mă refer la toți colegii lui de partid care sunt cunoscuți în orașele unde lucrează”, a spus Tolontan