Centrul de Presă Basilica al Patriarhiei Române împlinește luni 11 ani de misiune mediatică.

Cele două momente aniversare pentru Centrul de Presă al Patriarhiei Române sunt Sărbătoarea Sfintei Treimi și 27 octombrie, de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor, aceasta din urmă fiind și data de înființare.

Centrul media a fost fondat la inițiativa și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel în 27 octombrie 2007 și cuprinde cinci componente: Radio Trinitas (care a împlinit anul acesta 20 ani de emisie), Trinitas TV, publicațiile Lumina, revista lunară Vestitorul Ortodoxiei, Agenția de știri Basilica și Biroul de presă și relații publice.

Agenția de știri Basilica împlinește în 16 iunie anul acesta 10 ani de existență în spațiul virtual.

Dintre cele mai noi produse media sub egida Basilica.ro amintim serviciul de newsletter.
 
Despre activitatea centrului de presă Basilica puteți citi mai multe aici.
 
Cu această ocazie, redacția și cititorii ActiveNews transmit colegilor de la Basilica un sincer „La mulți ani”!2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.