ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cenzorii de la Facebook, cel mai probabil ca urmare a raportărilor false ale pretinșilor verificatori de fapte, au ștampilat pagina ActiveNews ca NERECOMANDABILĂ. 

Totodată, aceasta nu mai este accesibilă pentru unii dintre noi, drept urmare nu veți mai regăsi pe ea toate articolele noastre la zi.

Oricum, deși avem 90.000 de abonați, aceștia erau împiedicați să ne vadă postările prin practica necinstită și ilegală în România de ascundere, respectiv de cenzurare a adevărului.

Recomandăm cititorilor ActiveNews să uite de Facebook și să intre direct pe site-ul nostru - www.activenews.ro - atunci când vor să ne citească cele mai recente știri. Titlurile nostre pot fi regăsite și pe Telegram la t.me/activenewsro.

În măsura râvnei Dvs nu ne-ar strica dacă ați distribui articolele noastre acolo unde noi nu mai reușim.

Vedeți și CNA continuă hărțuirea ActiveNews. Convocați din nou abuziv la ședințele de tip Tribunalul Poporului. Se confirmă legătura cu Soros. Clubul Român de Presă somează CNA să înceteze practicile de limitarea libertății de expresie și intimidarea jurnaliștilor

De asemenea, vă îndemnăm să vă înscrieți la buletinul nostru gratuit și, având în vedere că accesările și, ca atare, veniturile site-ului sunt direct afectate de cenzura Facebook, când vom reuși să instalăm un program de abonament cu facilități speciale, să vă abonați la ActiveNews.

Vă mulțumim! Nu ne lăsăm!

Citiți și Site-ul ActiveNews a fost suspendat temporar, pentru 8 ore. Iată răspunsul nostru: NU CEDĂM! Mihai Eminescu: PENTRU LIBERTATEA PRESEI