Coca-Cola a ales să se promoveze printr-o reclamă exrem de ciudată în care un frate și o soră concurează pentru simpatia unui tânăr aflat pe marginea unei piscine.

Reclama face propagandă homosexualității și prezintă o adolescentă care îl privește, de la o fereastră aflată la parter, pe un tânăr care curăță o piscină, în timp ce fratele ei face același lucru de la o fereastră aflată la etaj.

Cei doi frați aleargă spre frigider și încearcă să se împiedice unul pe celălalt în această cursă, pentru a ajunge la o sticlă de Coca-Cola, rece, și să o ofere tânărului de pe marginea piscinei, pe acordurile cântecului italian ”Come Prima” care sunt difuzate în fundal. În ciuda eforturilor depuse de cei doi frați, în momentul în care ei ajung lângă piscină, ei constată că mama lor a fost mai rapidă și îi oferise deja tânărului în cauză o sticlă de Coca-Cola.

Noua reclamă nu conține dialoguri și reprezintă unul dintre cele patru spoturi publicitare ce au fost incluse în noua campanie globală a companiei americane.
 
Prin această reclamă se profită de notorietatea brandului, care este cel mai cunoscut din lume, pentru a promova homosexualitatea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews