ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a susținut într-un interviu că ziaristul Cristian Tudor Popescu este unul dintre „cei 19 jurnaliști de pe lista informatorilor SRI” furnizată de fostul ofițer Daniel Dragomir Comisiei parlamentare de control al Serviciului.

„Știe toată lumea ca domnul Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI. Este o informatie care poate fi verificată. Lista e dată de Daniel Dragomir, dar sunt multi altii pe care nu-i știe domnul Dragomir, dar ii stiu altii”, a spus Vâlcov la DCNews.

 

Fostul Ministru de Finanțe a mai spus că ar putea fi arestat după ce face aceste declarații.

„În momentul în care servicii secrete se ascund sub libertatea presei, e datoria noastră să le devoalăm și o să le devoalez încet, încet pe fiecare, astfel încât oamenii să înțeleagă legături care păreau imposibil de analizat pentru că nimeni nu avea curajul să le facă. În momentul în care credibilitatea ta, viața ta este redusă și ești adus la stadiul ultim de denigrare, îți dai seama că nimic nu ai ce pierde și este bine să ieși să spui românilor ce ai de spus, chiar dacă după ce ies din emisiunea dvs. mi se întâmplă la fel ca la B1 și vine un individ în colț și-mi pune cătușele” a mai adăugat  Vâlcov, la DCNews.