ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cosmin Prelipceanu este cel care taie și spânzură la Digi 24, cel care decide ce apare pe post și ce oameni mai lucrează la postul de televiziune.

Cosmin Prelipceanu a decis, din poziția sa de redactor-șef, să nu difuzeze nicio știre despre măsurile luate de DNA împotriva trustului și a unor șefi din RCS&RDS.

La Antena 3, Mihai Gâdea a dezvăluit, la emisiunea ”Sinteza zilei”, cum a fost dat afară Cosmin Prelipceanu pentru incompetență.

„A fost pus să facă un material despre declarațiile de avere, despre datornicii din Parlamentul European. El avea studii economice. El n-a înțeles care erau datoriile pe care parlamentarii le aveau și banii pe care i-au împrumutat ei. Așa că i-a trecut pe cei care au împrumutat la datornici. Atunci, redactorul-șef i-a spus că dacă e atât de prost pregătit, incompetent...A lucrat doar o zi la noi”, a dezvăluit Mihai Gâdea.

În trecut, Prelipceanu a mai lucrat la Ralitatea TV, TVR sau Raiffeisen Bank.