Dragi prieteni,

nu mai este un secret că am demarat, de câteva zile, campania noastră de strângere de fonduri pentru susținerea activității siteului ActiveNews.ro.

De ce să donați pentru ActiveNews, poate vă întrebați?

Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că ActiveNews va mai exista și în anul ce vine. Situația pe piața mass-media din România este simplă: în afara presei mainstream, care este încolonată cu arme și bagaje în tabăra globalistă, în peisaj se află și o mulțime de instituții media, așa zis independente, care servesc aceleiași cauze. Câți dintre dvs ați auzit de siteul inclusiv.ro? Nu foarte mulți, dar cu toate astea, acest organ de presă a reușit să strângă peste 100.000 de euro din zona progresistă pentru a funcționa din această iarnă. Nu vă faceți iluzii: acolo îi veți regăsi pe mulți dintre foștii simbriași de la Casa Jurnalistului, Rise, DelaO, etc. 

Nici nu mai menționăm pe „veteranii” de la Recorder, Vice, Săfielumină, Scena9, Totb.ro, etc. Nu mai menționăm free-lancer-ii, care scriu „pe bază de proiect”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că atunci când fundațiile Soroș, UE sau alt organism din acesta pun la bătaie o bursă, respectivii jurnaliști câștigă și scriu un articol(sau mai multe) pe tema respectivă. Un exemplul recent este seria publicată de Libertatea în care doctorii români sunt înfierați pentru că refuză din ce în ce mai des să facă avorturi.

Dragi prieteni, avem nevoie să fim împreună. Să aducem lângă noi forțele bunului-simț românesc. ActiveNews nu are o ideologie, ci are doar principii. Dar fără sprijin material vom risipi și ce-am construit cu greu în acești ani. Agențiile de publicitare nu ne sprijină: ne-au spus-o pe față, valorile noastre îi încurcă și nu îi reprezintă.

În aceste condiții, singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi. Îndeplinirea obiectivului nostru, de a strânge 75.000 de euro va fi un nou început. Nu numai că vom supraviețui, dar vom fi mai puternici. Vom ieși la atac, pentru că ne-am săturat să ne tot apărăm în țara noastră. Vom scrie mai mult, mai bine și valorile în care credem vor ajunge la mai mulți oameni. Recent, un colaborator de-al nostru a primit oferta de a vorbi la unul dintre posturile publice ale țării. E o mică breșă pe care o reușim: cu tenacitate, înțelepciune și muncă vom putea face și mai mult. Haideți, oameni buni, încă se mai poate!

În premieră, în vara anului viitor vom ține prima întâlnire a comunității ActiveNews, în care dvs, cititorii, vă veți întâlni cu noi, jurnaliștii, și probabil, cu un invitat surpriză.

Cum donați?

Intrați pe pagina de susținere ActiveNews, alegeți suma pe care considerați că merită să o investiți în valorile în care credeți, după care selectați modalitatea de plată: prin PayPal (dacă aveți cont) sau prin Transfer bancar. Pentru varianta „Transfer Bancar”, atașăm modelul de completare a formularului de donație. Atenție: după completarea datelor personale apăsați butonul „Agree and donate now”. Și suntem gata de luptă!

Pentru doritori, puteți dona direct și în contul nostru, deschis la ING Bank, cu mențiunea „donație”:
Netstorm SRL
 
RO66INGB0000999902511150.

Important: Cei care donează direct în cont sunt rugați să trimită un email cu datele de contact și o dovadă a plății la adresa publicitate@activenews.ro.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews