Patronul și directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, a mărturisit public că va ieși la vot pe 7 octombrie, la Referendumul pentru definirea căsătoriei.

Acesta a spus că merge și va vota că este de acord cu modificarea Constituției astfel încât să se precizeze clar: căsătoria este uniunea între un bărbat și o femeie.

„DA PENTRU FAMILIE! Pentru că va începe o campanie isterică pe tema referendumului pentru modificarea Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, vreau să precizez din start că eu mă voi duce și voi vota cu Da. Cred că este datoria mea ca tată să ajut la lămurirea pe cale legislativă a unei dileme care va marca generația copiilor noștri. Nu este un gest de bigotism, nici de negare a drepturilor celor care au alte orientări sexuale, ci doar o atitudine publică față de excesele care încep să se insinueze în societate. Nu vreau să comentez mai mult asupra motivațiilor, să vă vorbesc despre Credință și Biserică, pentru că este problema fiecăruia cum se raportează la acest moment. Am zis!”, a scris jurnalistul.

Senatul a aprobat proiectul de lege pentru desfășurarea Referendumului, urmând ca CCR să se pronunțe în termen de cinci zile. În cazul în care Curtea se va pronunța pozitiv, Referendumul cerut de 3 milioane de cetățeni se va desfășura pe 7 octombrie.



2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.