ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campania de donații pentru susținerea siteului nostru este în plină desfășurare și i-a atras atenția marelui actor și artist român, Dan Puric.

Acesta a anunțat că va dona și el pentru ActiveNews și îndeamnă pe toți cititorii noștri să o facă. Iată mesajul său:

„A dona pentru ActiveNews înseamnă a dona pentru Adevăr! Înseamnă a dona pentru curajul cinstei sufletești ce nu s-a pierdut cu firea într-o lume degradată de minciună! Înseamnă a dona pentru forța mărturisirii publice, făcută curat și puternic, fără nici o concesie „intoxicației publice” ce ne sufocă pe zi ce trece. A dona pentru ActiveNews înseamnă că încă mai știm să ne apărăm condiția de român și creștin! A nu dona înseamnă să fii coparticipativ la  marea și sinistra ofensivă făcută împotriva neamului tău! Alege!!!...Eu donez!” - Dan Puric

Publicistul Iulian Capsali a făcut și el, un apel public, pentru sprijinirea siteului ActiveNews.ro. Până acum, am strâns 4.061 euro, din cei 75.000 de care avem nevoie. Detalii despre modul în care puteți dona găsiți accesând acest link sau citind textul de la finalul articolului.