Campania de donații pentru susținerea siteului nostru este în plină desfășurare și i-a atras atenția marelui actor și artist român, Dan Puric.

Acesta a anunțat că va dona și el pentru ActiveNews și îndeamnă pe toți cititorii noștri să o facă. Iată mesajul său:

„A dona pentru ActiveNews înseamnă a dona pentru Adevăr! Înseamnă a dona pentru curajul cinstei sufletești ce nu s-a pierdut cu firea într-o lume degradată de minciună! Înseamnă a dona pentru forța mărturisirii publice, făcută curat și puternic, fără nici o concesie „intoxicației publice” ce ne sufocă pe zi ce trece. A dona pentru ActiveNews înseamnă că încă mai știm să ne apărăm condiția de român și creștin! A nu dona înseamnă să fii coparticipativ la  marea și sinistra ofensivă făcută împotriva neamului tău! Alege!!!...Eu donez!” - Dan Puric

Publicistul Iulian Capsali a făcut și el, un apel public, pentru sprijinirea siteului ActiveNews.ro. Până acum, am strâns 4.061 euro, din cei 75.000 de care avem nevoie. Detalii despre modul în care puteți dona găsiți accesând acest link sau citind textul de la finalul articolului.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews