ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta creatoare de modă, Dana Budeanu, a lansat „Verdict Politic”, o variațiune a „Verdictului” care a făcut-o celebră. „Verdict politic” este disponibil pe siteul Știripesurse.ro și se va difuza de luni până vineri de la ora 11:00.

În prima emisiune, care a strâns deja peste 74.000 de vizualizări, Dana Budeanu a abordat tema simpatiilor sale politice, mai ales din perspectiva acuzelor că ar fi PSD-istă.

Ea s-a spus că dacă nu ești „hashtagist”, un cuvânt ce desemnează pe adepții protestelor de tip #rezist sau „pensat”, cu aluzie la politicianul PNL, Rareș Bogdan, nu înseamnă că ești PSD-ist.

Dana Budeanu a devenit cunoscută pentru rubrica „Verdict” pe care o ținea la pro tv. Creatoarea de modă s-a mutat în online după ce pro tv a renunțat la contractul cu ea pe motiv că Budeanu a atacat o campanie a unor persoane apropiate de fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS).

Comentariile sale, incorect politice, i-au atras o popularitate foarte mare pe internet, rubrica sa reușind să strângă sute de mii de vizualizări la fiecare episod.