ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alegem să nu postăm imaginile pornografice cu fostul premier al Moldovei, Vlad Filat, pentru că nu ne dorim să obținem trafic, cu orice preț. Unele canale mediatice au făcut asta, punând un "avertisment" stafidit înainte de a putea accesa imaginile cu pricina.

Informația în sine, poate fi înțeleasă, dar punerea imaginilor la dispoziția oricui, inclusiv a copiilor, nu. Nimic nu mai contează în goana pentru profit și trafic. 

Dragi cititori,

durerea celor care au pierdut pe cineva în tragedia de vineri noapte este prea mare și nu justifică în niciun fel postarea de imagini cu victimele incendiului din București. Nu ne dorim astfel de trafic. Ne dorim să rămâneți sensibili la durerea omului, sa nu tratați moartea ca pe un alt accesoriu online. Nu vrem să vă "agățăm", stârnindu-vă cele mai primare instincte omenești, pentru ca apoi să bocim fariseic despre "bestializarea" românului. Ne dorim și vă oferim doar omenie.

Vă mulțumim pentru înțelegere,

Redacția ActiveNews