Dragi prieteni, de azi 15 ianuarie, ne puteți găsi și pe Instagram. ActiveNews.ro este acum disponibil și pe rețeaua menționată și cum am pornit chiar de Ziua lui Eminescu, prima postare nu putea decât să-i fie dedicată marelui ziarist și poet român. Despre ce este vorba puteți afla cu un simplu click pe contul nostru ActiveNews.romania.

Vă invităm așadar să vă conectați și să ne trimiteți imaginile și filmulețele pe care dumneavoastră considerați că merită să le publicăm. 

Nu uitați că Instagram este o rețea construită - în special, pentru mobil, așa că cel mai bine se folosește cu telefonul dumneavoastră inteligent.

Suntem la început, așa că nu vom posta foarte des, dar vom încerca să publicăm imagini de calitate pentru bucuria sufletului dumneavoastră.

De asemenea, vă rugăm să nu uitați să ne urmăriți pe facebook și twitter.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.