Dragi prieteni, de azi 15 ianuarie, ne puteți găsi și pe Instagram. ActiveNews.ro este acum disponibil și pe rețeaua menționată și cum am pornit chiar de Ziua lui Eminescu, prima postare nu putea decât să-i fie dedicată marelui ziarist și poet român. Despre ce este vorba puteți afla cu un simplu click pe contul nostru ActiveNews.romania.

Vă invităm așadar să vă conectați și să ne trimiteți imaginile și filmulețele pe care dumneavoastră considerați că merită să le publicăm. 

Nu uitați că Instagram este o rețea construită - în special, pentru mobil, așa că cel mai bine se folosește cu telefonul dumneavoastră inteligent.

Suntem la început, așa că nu vom posta foarte des, dar vom încerca să publicăm imagini de calitate pentru bucuria sufletului dumneavoastră.

De asemenea, vă rugăm să nu uitați să ne urmăriți pe facebook și twitter.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews