Deputatul Daniel Gheorghe se alătură personalităților care susțin campania de strângere de fonduri pentru ActiveNews.

Într-o luare publică de poziție, tânărul istoric a făcut un apel pentru susținerea siteului nostru, pe care îl redăm integral:

„Susține și tu libertatea cuvântului în România! ActiveNews este parte a presei care împărtășește valorile lumii firești de expresie creștină și care rămâne o oază de libertate și demnitate într-un mediu public tot mai infestat de ideologiile neo-totalitariste care vor să distrugă tot ceea ce este valoros și luminos în lume și să impună diktatul minciunii programate!”
 
Daniel Gheorghe se alătură maestrului Dan Puric și publicistului Iulian Capsali în campania de susținere a siteului ActiveNews. 
 
Implică-te și tu, ce mai aștepți?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews