ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Interne al României, Carmen Dan, a fost calificată drept „proasta lui Dragnea” într-un articol apărut pe siteul Revistei „22”, informează Evz.
 

Articolul privea o posibilă schimbare a șefului Poliției Române Bogdan Despescu, cu actualul șef al Direcției Generale Anticorupție, Cătălin Ioniță, se referă la demnitarul guvernamental ca la „Proasta lui Dragnea”.

„Cătălin Ioniță, șeful DGA, cel propus de proasta lui Dragnea să preia funcția de șef al Poliției Române, refuză postul, anunță Digi24”.
 
Pe pagina de facebook a publicației, Ministrul de Interne a fost catalogată drept „secretară de Videle”.
 

Cuvintele jignitoare au fost șterse la câteva minute după ce știrea a apărut, dar a apucat să fie preluată de alte site-uri în această formulă.

Revista 22 este editată de Grupul de Dialog Social și se recomandă drept „presă nealiniată”. Cu toate acestea, în 2017, Ministerul Culturii și Identității Naționale a anunțat că publicația unde semnează Andrei Pleșu, Andreea Pora sau Sabina Fati, va primi o finanțare de 40.000 de lei.

Această finanțare a venit în urma depunerii dosarelor pentru fondurile publice destinate „revistelor/publicațiilor culturale”, după cum se anunță chiar pe siteul Ministerului Culturii.