ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intervenția unui ascultător al emisiunii Interactiv de vineri seara, difuzată de Digi FM, a fost oprită în direct de Lucian Mîndruță.

Lucian Mîndruță a cerut să fie sunat doar de votanții PSD. Întrebarea era dacă oamenii care au votat PSD la ultimele alegeri ar vota tot cu PSD la următorul scrutin.

Cei mai mulți dintre cei care au intrat în direct în emisiune au spus că regretă că au acordat votul lor partidului condus de Liviu Dragnea, însă au fost și voci care i-au susținut pe social-democrați. Ultima dintre persoanele care au intrat în direct, care s-a declarat a fi un antreprenor, a spus că este mulțumit de revoluția fiscală și că ar susține în continuare PSD.

Ascultătorul a spus că este un producător de hârtie igienică și alte „consumabile” și, potrivit propriilor calcule, ar face economii de 1.000 de lei la plata salariilor odată ce noile prevederi ale codului fiscal vor intra în vigoare. Îndoindu-se de aceste calcule, moderatorul Lucian Mîndruță l-a îndemnat pe bărbat să facă aceste socoteli și pe un site dedicat. Bărbatul, convins că a făcut calculele bune, a spus că susține în continuare PSD și că va vota tot cu PSD și la următoarele alegeri.

Însă, la un moment dat, când ascultătorul a spus că dorește să preia el discuția, evitând răspunsul la o întrebare a prezentatorului, Lucian Mîndruță a cedat. „Gata, afară! Aici eu conduc discuția”, a spus acesta, asigurându-se apoi că apelul ascultătorului a fost închis. În continuarea emisiunii, a ținut să justifice public gestul său spunând că invitatul făcea „propagandă” PSD și că probabil este un membru activ al social-democraților.

Realizatorul a adăugat că până când va fi dat afară de la Digi FM, doar el va conduce discuția în cadrul emisiunii. Mîndruță a spus că chiar și-a dorit să ademenească un astfel de ascultător în direct.