ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Postul de știri Digi 24 nu reușește să se impună pe piața televiziunilor, chiar dacă beneficiază de unele dintre cele mai mari investiții din media românească.

În luna martie, Digi 24 s-a clasat pe locul 12 în topul audiențelor, cu un rating de 0.6%, fiind depășit de Antena Stars, Național TV sau confrații de la Digi Sport, scrie Pagina de Media

Mai mulți oameni-cheie ai celor de la Digi 24 au părăsit postul. Coordonatorul cameramanilor de teren de la producție, dar și alți trei operatori, dintre care doi fiind cei mai vechi angajați ai postului. În ultima lună au decis să plece de la Digi 24 și câțiva reporteri., scrie sursa citată.

Unul dintre motivele acestor plecări ar fi procedurile de lucru administrative impuse de managementul stației în ultimele luni. Printre acestea se află rapoarte de activitate, sisteme de pontaj și stabilirea unor norme de lucru pe zi.