ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform site-ului Reporter Virtual consorţiul RDS&RCS va lansa o televiziune generalistă care se va numi Digi One.

Conform sursei citate, RCS ar fi găsit deja un sediu cu o suprafaţă de 3.000 de mp pentru noua televiziune generalistă care se va lupta cu giganţii Pro TV şi Antena 1, televiziuni care domină autoritar piaţa media din România.

Noul post tv avea în grilă program de ştiri, filme care deja sunt achiziţionate prin Digi Film şi show-uri TV, urmând a se demara în viitorul apropiat castinguri pentru acest gen de emisiuni.Postul TV va emite HD şi va fi lansat ori în această toamnă ori în primăvara lui 2016.

RDS&RCS mai are în portofoliul televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Totodată, anul acesta, RCS&RDS a preluat toate radiourile deţinute de Central European Media Enterprises în România - Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM -, urmând ca Pro FM să aibă în continuare un profil muzical, iar Info Pro să se transforme în reţeaua informativă Digi FM.