ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul legat de agresarea unui jurnalist de la Nașul TV de către cei de la Hotnews continuă.

Radu Moraru, fondatorul Nașul TV, afirmă că redacția Hotnews este protejată de adjunctul de la SRI, Florian Coldea. Moraru spune că acesta este motivul scandalului, cei de la Hotnews fiind supărați pe dezvăluirile de la Nașul TV.

"Intreg Hotnews-ul este protejat de Coldea si nu apare niciun articol negativ despre acest individ, un tradator al neamului romanesc! De ce oare sint nervosi „deontologii” de la Hitnews pe un biet cameraman, care nu are nicio treaba cu partea editoriala?! Va spun simplu, fiindca s-au deconspirat si fiindca protectorul lor, gen Codlea, este pe duca! Daca Tapalaga si Pantazi accepta sa vina in emisiunea NASUL, in direct, le voi dezvalui toate gradele si unitatea pentru care lucreaza, inclusiv modul in care au fost racolati lucratori ai Hitnews!", afirmă Radu Moraru pe siteul Nașul TV.