ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doina Gradea, fost director al postului Pro TV Internațional, a semnat un contract de colaborare cu Televiziunea publică, legat de Știrile TVR.

Ce va face Doina Gradea? 

"Doina Gradea consiliază pe Claudiu Lucaci, directorul știrilor, în diagnoza situației din departament. Trebuie precizat că este vorba de organizarea departamentului, nu de conținut", a precizat Irina Radu, director general interimar al TVR, pentru Paginademedia.ro:

Mandatul Doinei Gradea:

"O analiză a organizării, a bugetării departamentului de știri, cu accent pe eficientizare", a declarat Irina Radu. Directorul interimar al TVR a precizat că este vorba despre un contract de colaborare pe câteva luni.

"Am considerat foarte util și normal ca o televiziune publică să beneficieze de părerea unui profesionist cu experiență într-o organizație care funcționează pe alte coordonate."
 
Poate implica și restructurări o astfel de analiză:

"Nu pot comenta acest aspect", a spus Irina Radu.

"Nu sunt la prima experiență cu un serviciu public. Și la Pro TV Internațional făceam tot un fel de serviciu public, diferența este că acolo era făcut din bani privați", a spus Doina Gradea, unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenția de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.