ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Arareori am cunoscut pe cineva care să iasă în evidență prin energia și dragostea față de meserie așa ca Doru Dinu Glăvan.

A lucrat fără odihnă, până în ultimele zile, fără calcule personale și cu o modestie care provenea, sunt sigur, din neuitarea originilor sale modeste.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști și jurnalismul românesc îi datorează enorm.

Mai presus de toate, îi datorează respectul cuvenit unui om a cărui exemplară activitate publică a fost sinonimă cu munca intensă, stăruitoare și tenace, ca un flux continuu de apă care croiește drum prin obstacole aparent de netrecut.

De azi, după 60 de ani dăruiți radioului și presei românești, Doru se poate, în sfârșit, odihni. Scriu cu tristețe, dar și cu încredințarea că lucrarea făcută de cel de care ne-am despărțit, sper vremelnic, va dăinui cu mult mai mult decât aceste cuvinte.” - Bogdan Stanciu