ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristian Tudor Popescu apare de 20 de ani pe ecranele românilor, arătând cu degetul pe câte cine sau cineva. ActiveNews a relatat despre situații în care pozițiile lui CTP se schimbau de la un an la altul, ajungându-se chiar să se bată cap în cap.

Cu toate acestea, mai sunt oameni care îl privesc drept reper pe acest personaj care a trecut, jurnalistic vorbind, prin toate bărcile regimului de la putere din România.

Jurnalistul Dan Popa a povestit pe internet două episoade avându-l ca personaj pe Cristian Tudor Popescu. Credem că aceste istorii ne scutesc de alte comentarii:

 

„Roxana, secretara Lui ma suna pe telefonul scurt in birou, rugandu-ma sa vin urgent. Mogulul insusi avea o problema. Evident, ma prezint la ordin. Mogulul ma ia usor la fezandat. Ce mai fac, ce mai zic, cum ma simt la el in ograda, dupa care imi spune si motivul pentru care m-a chemat. Fiu-su, "un tembel, da nah, ce sa-i fac?" se afla la malul marii. "Si vine Dane, un val idiot care i-a zmuls, ma-ntzelegi, telefonul din mana. Nu era vina lui, clar!", zice Mogulu..

Da si tu te rog un telefon la Vodaf...sa ii dea amaratului asta un aparat nou, ca al lui e mort acum. Nu mai functioneaza, cum sa zic... Ca parinte nu sunt deloc linistit sa nu stiu ca nu pot comunica cu el...". 

Prima reactie a fost sa intreb de ce nu ii cumpara lui fiu-su un mega-telefon de smeker. Bossul avea atunci - si stiam asta toti din redactie- vreo 10 mii de eur/lunar, ceea ce noua, micii ghertzoi ni se parea ceva imposibil de atins.

Mai scurtez: am sunat in ziua aia la compania de telefonie si prostii aia i-au trimis un nou aparat.

Dupa alti ani...

Acelasi mogul. Ii murise tatal care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Ma cheama iar prin telefonul scurt la el ca sa ma roage sa dau un telefon sefului CEC de la acea vreme (era Eugen Radulescu). Care era ideea? Radulescu sa vina sa-i aduca cei 13,25 lei, ca sa nu trebuiasca ditamai CTP sa mearga el la CEC, sa stea la cozi, sa-l vada lumea....

I-am zis:pentru treishpelei lei? Lasati-i incolo de bani, ca nu....La care Mogulul: "Dane, tu crezi ca Sarbu avea bani sa ne cumpere daca nu era cumpatat la bani?" ”