ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputatul medic și binefăcător, Dr. Pavel Chirilă, se implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”, eveniment menit să adune fondurile necesare existenței siteului nostru și anul viitor. Până acum, am strâns 10.938 euro din cei 75.000 necesari.

În mesajul său, Dr. Pavel Chirilă spune că ActiveNews este un site al adevărului și toată lumea are nevoie de adevăr.

„Stimați cititori: donați pentru siteul ActiveNews. Este un site al adevărului și toți avem nevoie de adevăr!”, ne-a transmis domnia sa.

Născut în anul 1946 la Slatina Nera (Caraș Severin), Pavel Chirilă este medic primar de boli interne, doctor în științe medicale cu o lucrare despre „actul antiinflamator și antiinfecțios al extractelor vegetale.

După 1989, a reușit să construiască mai multe instituții, care au avut influență pe plan național: spitalul creștin Christiana din București, școala postliceala sanitară omonimă, editura cu același nume, o clinică de tratamente naturiste – „Naturalia” – la Voluntari, lângă București, și, tot acolo, Centrul de îngrijiri paliative „Sfânta Irina”, pentru bolnavii de cancer.

În plus, a ctitorit o mănăstire de maici în Pipera, o alta, la Slatina Nera, precum și o biserică în Voluntari. În ultimii ani, dr. Pavel Chirilă a devenit unul dintre cei mai cunoscuți medici din București, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină. Lucrează la finalizarea primei clinici de recuperare oncologică din România, la Nera.

Dr. Pavel Chirilă se alătură lui George Ogăraru, actriței Ioana Picoș, maestrului Dan Puric, istoricului și deputatului Daniel Gheorghe, regizorului Iulian Capsali și altor donatori, în susținerea cauzei noastre.