ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Dragoș Bucur a renunțat prezentarea emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV după trei sezoane, motivând demisia prin faptul că nu mai are timp să se ocupe familie și de cinematografie și teatru, adevăratele lui pasiuni.

Dragoș trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă alături de Dana Nălbaru. În vârstă de 40 de ani, Dragoș și partenera lui au doi copii: Sofia și Kadri, iar recent au adoptat o fetiță.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulțumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiștii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți.

Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați. Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea”, a fost mesajul lui Dragoș Bucur.