ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aşa cum de aşteptat, Moise Guran nu va mai prezenta emisiunea Biziday la Televiziunea Română. Jurnalistul şi-a anunţat fanii că a primit mai multe oferte de la televiziunile private şi va da curs uneia dintre el. Anterior, Guran declarase că a rupt negocierile cu TVR, nemulţumit de condiţiile oferite de televiziunea publică.

"Din fericire nu ne lipsesc ofertele, dar acum, cât suntem încă în august, aș vrea să inițiez aici, pe acest site, același tip de consultare pe care l-am avut cu dumneavoastră, urmăritorii noștri, și în 2010, atunci când am avut de ales între TVR și Antena3. Ne ajută și pe noi să vă înțelegem mai bine”, a scris Guran pe siteul emisiunii.
 
Practic, Moise Guran are o emisiune pe care o produce, dar pentru care are nevoie de o televiziune şi resursele sale, pentru a o difuza.