ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Didactica Publishing House, o editură ce își propune „să ofere  sprijin cadrelor didactice în desfãșurarea activitãții lor și în același timp sã propunã soluții, oferite de specialiștii din domeniu, pentru a transforma procesul educațional într-o experiențã plãcutã atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice”, a editat o carte pentru copii în care se face apologia homosexualității și a căsătoriilor între persoane de același sex.

Este vorba despre cartea „Sunt imbatabil – 365 De ce”, un calendar despre care editura scrie că este „iubit de copii, creditat de încrederea părinților aprobat și utilizat de profesori”.

La pagina dedicată zilei de 31 mai, sunt ilustrați doi bărbați care țin în brațe în fetiță, imagine însoțită de textul:

„De ce unii copii au doi tătici și două mămici? Îndrăgostiții nu sunt întotdeauna un băiat și o fată. Uneori, doi bărbați sau două femei se iubesc: se spune despre ei că sunt homosexuali. Mulți dintre aceștia trăiesc împreună și formează o familie. Copiii lor au, deci, două mămici și doi tătici”.

Cartea este copiată, din altă limbă și publicată fără nicio adaptare în România, pentru că la aceeași pagină este menționat și calendarul romano-catolic al zilei, nu cel creștin-ortodox.

Editura Didactica Publishing House publică și „Gazeta Matematică Junior”, dar și cărțile „Prințesei Urbane”, Ioana Chicet-Macoveiciuc.