Dragi prieteni,

nu știm dacă ați aflat, dar vă spunem noi: Mark Zuckerberg a luat decizia ca Facebook să nu mai distribuie conținutul postat de companii, urmând ca accentul să se pună pe mesajele și fotografiile prietenilor/familiei voastre. Poate că unii dintre dvs au observat că primesc din ce în ce mai puține știri ActiveNews pe pagina (feed-ul) vostru. 

Iată ce trebuie să faceți pentru a putea primi știrile în continuare pe facebook dacă folosiți PC-ul:

1. Asigurați-vă că ați dat LIKE paginii ActiveNews.ro pe facebook, AICI.

2. Intrați în pagina dvs personală și în colțul din dreapta sus, apăsați pe triunghiul alb cu vârful în jos, precum în imaginea ce urmează.

3. Selectați apoi „Preferințe pentru noutăți”.

4. Din ecranul ce urmează alegeți „Stabilește pe cine vezi mai întâi”.

5. Din lista ce vă apare în față, faceți clic pe ActiveNews.

Iată ce trebuie să faceți pentru a putea primi știrile în continuare pe facebook dacă folosiți Telefonul mobil:

1. Intrați în aplicația Facebook.

2. Căutați ActiveNews și apăsați butonul „LIKE”.

3. Duceți-vă în partea din dreapta-jos a ecranului, unde se află un simbol format din trei linii paralele pe care faceți clic.

4. Mergeți în jos până dați de opțiunea setări.

5. În setări alegeți „Preferințe pentru noutăți”.

6.  Din ecranul ce urmează alegeți „Stabilește pe cine vezi mai întâi”.

7. Selectați „ActiveNews”.

Este foarte important să distribuiți postările care vă plac, care nu vă plac sau care doar vă pun pe gânduri, numai și pentru faptul că altfel nu aveți cum să purtați o dezbatere asupra subiectului postării împreună cu prietenii sau cunoscuții voștri.

Nu uitați că mass-mediei conservatoare îi este oricum, mult mai greu, să-și facă vocea auzită, din cauza orientării ideologice a rețelelor media, așa cum au afirmat chiar foști angajați ai acestora  

De asemenea, cel mai simplu mod de a primi știrile noastre este de a intra direct pe site sau de a vă abona la newsletter-ul nostru.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews