Dragi prieteni,

nu știm dacă ați aflat, dar vă spunem noi: Mark Zuckerberg a luat decizia ca Facebook să nu mai distribuie conținutul postat de companii, urmând ca accentul să se pună pe mesajele și fotografiile prietenilor/familiei voastre. Poate că unii dintre dvs au observat că primesc din ce în ce mai puține știri ActiveNews pe pagina (feed-ul) vostru. 

Iată ce trebuie să faceți pentru a putea primi știrile în continuare pe facebook dacă folosiți PC-ul:

1. Asigurați-vă că ați dat LIKE paginii ActiveNews.ro pe facebook, AICI.

2. Intrați în pagina dvs personală și în colțul din dreapta sus, apăsați pe triunghiul alb cu vârful în jos, precum în imaginea ce urmează.

3. Selectați apoi „Preferințe pentru noutăți”.

4. Din ecranul ce urmează alegeți „Stabilește pe cine vezi mai întâi”.

5. Din lista ce vă apare în față, faceți clic pe ActiveNews.

Iată ce trebuie să faceți pentru a putea primi știrile în continuare pe facebook dacă folosiți Telefonul mobil:

1. Intrați în aplicația Facebook.

2. Căutați ActiveNews și apăsați butonul „LIKE”.

3. Duceți-vă în partea din dreapta-jos a ecranului, unde se află un simbol format din trei linii paralele pe care faceți clic.

4. Mergeți în jos până dați de opțiunea setări.

5. În setări alegeți „Preferințe pentru noutăți”.

6.  Din ecranul ce urmează alegeți „Stabilește pe cine vezi mai întâi”.

7. Selectați „ActiveNews”.

Este foarte important să distribuiți postările care vă plac, care nu vă plac sau care doar vă pun pe gânduri, numai și pentru faptul că altfel nu aveți cum să purtați o dezbatere asupra subiectului postării împreună cu prietenii sau cunoscuții voștri.

Nu uitați că mass-mediei conservatoare îi este oricum, mult mai greu, să-și facă vocea auzită, din cauza orientării ideologice a rețelelor media, așa cum au afirmat chiar foști angajați ai acestora  

De asemenea, cel mai simplu mod de a primi știrile noastre este de a intra direct pe site sau de a vă abona la newsletter-ul nostru.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.