ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Călinescu va fi jurat al emisiunii "Românii au talent", acesta putând fi văzut de telespectatori începând din următorul sezon difuzat de Pro TV.

Anunţul privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune a fost făcut în ediţia de luni seară a emisiunii "Ştirile Pro TV".

"Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor", a declarat Florin Călinescu.

"Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: 'Unde eşti, ce faci?' (...) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni", a spus Florin Călinescu, precizând că, din punctul său de vedere, românii au mai mult talent decât alte popoare.

"Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!", a mai afirmat Florin Călinescu.

Cel mai probabil Florin Călinescu îl va înlocui ca jurat pe Bebe Cotimanis, care a anunţat că se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat.

"Datorită experienţei sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci 'Românii au talent', a contribuit din plin la descoperirea talentelor şi a mizat de fiecare dată pe emoţia pe care concurenţii au reuşit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat", spune Pro TV într-un comunicat, remis Mediafax.