ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Polyana Cristescu și Donald Kushner vor conduce Studiourile Media Pro din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către omul de afaceri și regizorul Bobby Păunescu, anunță Profit.ro.

Polyana Cristescu este fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre fiii dictatorului Nicolae Ceaușescu iar Donald Kushner este un cunoscut producător american de la Hollywood, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar).

Ei vor forma noul Consiliu de Administrație al societății Studiourile Media Pro, alături de încă două persoane, cu un mandat valabil până în toamna anului 2019.

Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deținută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu, mai menționează sursa citată.

În același timp, Studiourile Media Pro își vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios".

Polyana, cea despre care în regimul comunist se spunea că ar fi urmat la conducerea României, alături de Nicu, dacă familia Ceaușescu nu ar fi fost înlăturată de la putere prin Revoluția din 1989, a condus Consiliul Național al Pionierilor, fiind un membru marcant al Partidului Comunist Român. 

Totuși aceasta nu a reușit să se înțeleagă foarte bine cu Nicu Ceaușescu, cei doi divorțând după numai un an și jumătate. După Revoluție, Polyana a fost angajată la una dintre firmele familiei Păunescu.