ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendarul General Radu Theodoru, care a împlinit în ianuarie anul acesta 100 de ani, a suferit la începutul acestei săptămâni o operație la Spitalul de Urgență, în urma unei fracturi de șold. Starea sa este bună și, într-un anunț publicat de colegii săi, veteranul de război transmite mulțumiri tuturor celor care l-au ajutat:

„Mulțumesc întregii echipe a Spitalului de Urgență Floreasca București pentru înaltul profesionalism dovedit în intervenția chirurgicală pe care datorită lor am trecut-o atât de ușor. În special domnului conf. dr. Răzvan Ene și doamnei dr. anestezist Daniela Pavelescu. Mulțumesc asistenților, infirmierelor, brancardierilor ce asigură funcționarea acestei "uzine” de reparat oameni și de salvat vieți.

Mulțumesc echipei mele de la asociația AGART… conectarea noastră într-o singură bătaie de inimă mi-a asigurat un "Cer senin”!

Mulțumesc tuturor celor ce au telefonat, întrebat și au fost alături de întreaga mea familie cu gândul sau fapta! Recunoștință infinită! Am prea multă treabă ca să ”dezertez” tocmai acum de pe frontul Țării! Servesc Patria!”, a transmis Generalul.

În data de 13 iunie 2024, începând cu ora 11, de Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, la Mănăstirea Comana, în organizarea Domnului General Maior Aviator Radu Theodoru, împreună cu membrii AGART, urmează să aibă loc, de Înălțarea Domnului - Ziua Eroilor, manifestarea de prăznuire a Eroilor Neamului, care și-au adus jertfa supremă pentru apărarea gliei strămoșești.

Să ne rugăm pentru însănătoșirea cât mai grabnică a eroului nostru, generalul Radu Theodoru!

Vedeți și manifestarea de luna trecută: Generalul Radu Theodoru, marele erou român al Celui de al II-lea Război Mondial, a zburat la vârsta de 100 de ani - FOTOGRAFIILE ZILEI și VIDEO