ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul Radu Theodoru, veteranul de război și legendarul aviator, explorator și scriitor, o mare personalitate a culturii române, care a împlinit în ianuarie anul acesta 100 de ani, a postat pe pagina de Facebook fotografii cu ocazia zborului pe care l-a efectuat pe 25 mai, alături de comandorul Daniel Preda.

Aviația dă senzația… 
Și te’nvață să trăiești și să iubești ..!!!
În data de 25.05.2024, cu sprijinul bravului pilot Marian Cojocaru, deținătorul aerodromului privat Comana, jud. Giurgiu, din Delta Neajlovului, Omul Centenar, singurul pilot veteran de război supraviețuitor al Celui de al II-lea Război Mondial, generalul (rtr) Radu Theodoru, la vârsta de 100 de ani si 5 luni, a zburat cu un avion ULM, STOL 701 CH SP alături de curajosul Cdor Daniel Preda !
Înțeleg și apreciază doar cei pasionați cu aripile deschise spre cer, fața brăzdată și arsă de vântul și soarele aerodromului !
Istoria vieții se scrie de oameni frumoși și despre isprăvile lor !!!
Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti …” - a scris Generalul Radu Theodoru.

Mai jos, redăm câteva imagini memorabile împreună cu urarea noastră de La Mulți Ani!
 
VIDEO urmat de FOTOGRAFII: