ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul jucător al echipei naționale a României și fost căpitan al Stelei, George Ogăraru, se implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”, eveniment menit să adune fondurile necesare existenței siteului nostru și anul viitor. Până acum, am strâns 10.516 euro din cei 75.000 necesari.

În mesajul său, cunoscutul fost sportiv și actual Director de Scouting și Relații Internaționale la FC Viitorul Constanța afirmă că a sprijini ActiveNews înseamnă a susține existența unei surse corecte de informații.

„In aceste vremuri când dezinformare a atins culmi de neînțeles avem mare nevoie de o sursa corectă, bine informată și promptă! Sustineți ActiveNews!”, a transmis el cititorilor noștri.

George Ogăraru a fost jucător al echipei Steaua timp de peste 10 ani și a evoluat pentru naționala României în 11 partide. De-a lungul carierei a mai jucat pentru celebra echipă olandeză Ajax Amsterdam. În vârstă de 39 de ani, este actualmente Director de Scouting și Relații Internaționale la FC Viitorul Constanța, echipa patronată de Gheorghe Hagi.

George și Andreea Ogăraru sunt părinții a cinci copii.

George Ogăraru se alătură actriței Ioanei Picoș,  maestrului Dan Puric, istoricului și deputatului Daniel Gheorgheregizorului Iulian Capsali în susținerea cauzei noastre.