ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În acest weekend vor avea loc două evenimente majore la Washington, semnalate pe blogul său și de Dr. Robert Malone, care a prezentat programul conferinței Summitului Internațional Covid 5, precum și o listă cu participanții care vor lua cuvântul. 

În aceeași perioadă are loc și conferința "Conservative Political Action” (CPAC), cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume, semnalată și de europarlamentarul Cristian Terheș, care a fost invitat la eveniment și va lua cuvântul în calitate de președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR). La eveniment va participa și George Simion, precum și alți lideri AUR, care se află deja la Washington. Pe 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump.

Potrivit Dr. Malone, Summitul Covid 5 va începe vineri, 23 februarie, și se va încheia duminică. Lista cuprinde un număr important de participanți remarcabili la nivel internațional, „luptători pentru libertate, naționali și internaționali, din această mișcare care are scopul de a-i opri pe globaliști și a reda integritatea medicinei și a științei.”

„International Crisis Summit-5 este un eveniment deosebit de important. Faptul că participă atât de mulți vorbitori internaționali, inclusiv membri ai Parlamentului European, împreună cu senatori din Mexic, Austria, Germania și România, care vor vorbi despre globalizare, OMS (IHR), ONU, biopolitică și suveranitate, face din acest summit un eveniment demn de toată atenția!

Convingerea noastră este că, prin aducerea împreună a unora dintre cei mai importanți politicieni internaționali, analiști de date, anchetatori federali, oameni de știință și activiști din lume, care luptă pentru suveranitatea națiunilor noastre, pentru valorile tradiționale, liberalismul clasic, precum și pentru păstrarea integrității și a eticii în știință și medicină, se vor forma coaliții și rețele importante care să se opună asaltului propagandei, cenzurii și tiraniei, care preiau stăpânirea asupra lumii așa cum o cunoaștem” - scrie Dr. Malone cu privire la eveniment.
 
„Este o bucurie să auzi vorbindu-se în asemenea medii înalte cu respect despre România”

Cristian Terheș a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că se află în acest moment la Washington împreună cu George Simion, liderul AUR, care este însoțit de o delegație formată din membrii partidului său.

„În perioada 21-26 februarie sunt la Washington DC, invitat în calitate de președinte al Partidului Național Conservator Român (PNCR) la CPAC/ICS5, eveniment la care voi și vorbi. La eveniment mai sunt prezenți și George Simion, Claudiu Târziu și alți lideri AUR, care și ei vor vorbi.

Evident, cu această ocazie vor avea loc și întâlniri cu lideri politici, think-tank-uri, jurnaliști etc.

CPAC - Conservative Political Action Conference - este cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump.

ICS - International Covid/Crisis Summit - este o conferință pornită în pandemie, care a creat o platformă pentru ca medicii liberi să poate expune descoperirile pe care le-au făcut cu privire la virusul COVID și pretinsele vaccinuri.

În primăvara anului 2023 am co-organizat ICS3 în Parlamentul European, unde au vorbit doctori de renume mondial, unele dintre prezentări făcând sute de milioane de vizualizări online.

Cu această ocazie am vorbit cu organizatorii ICS ca ediția a patra să o facă în România, la Parlament, de organizare ocupându-se AUR.

În toamna lui 2023 a avut loc ICS4 la Parlamentul României, AUR ocupându-se exemplar de organizare. Printre invitați au fost nu doar doctori de prestigiu internaționali, dar persoane foarte conectate la mediul conservator american, inclusiv apropiați ai lui Trump. Cu toții au fost fascinați de România și de buna primire, spunând că vor să revină în România inclusiv cu familiile lor.

În discuția pe care am avut-o la București cu privire la locul desfășurării ediției a cincea a ICS, recomandarea mea a fost ca ICS5 să se facă la Washington, când se face și CPAC.

După consultări s-a agreat propunerea pe care am făcut-o, astfel că în prezent cele două evenimente, CPAC și ICS5, sunt reunite.

Este o bucurie să auzi vorbindu-se în asemenea medii înalte cu respect despre România.

Respectul se vede inclusiv din faptul că delegația din România are cei mai mulți vorbitori.

Voi reveni cu amănunte”, este mesajul postat de Terheș.

Liderul AUR, George Simion, și-a anunțat prezența la Washington printr-un scrut mesaj postat pe rețelele de socializare: „Să facem România Mare din nou, nu doar America!”.

Mai jos, programul și participanții la conferința Summitului Internațional Covid 5: