ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Dumitrescu, vedeta show-ului culinar Chefi la cuțite, a făcut un gest impresionant pentru o fetiță din organizația SOS Satele Copiilor România.

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, care își desfășoară activitatea prin 3 programe la nivel național în București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș - Bacău și are ca scop asistarea și sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Pe 15 septembrie, Florin Dumitrescu a venit în satul SOS din București și s-a oferit s-o ducă de mână la festivitatea de deschidere a anului școlar pe micuța Amalia. A fost un moment emoționant, iar fetița a pășit cu zâmbetul pe buze și cu încredere în clasă, se spune pe pagina de Facebook a organizației.

"Pe Amalia am cunoscut-o acum vreo doi ani, când am mers în vizită pentru prima oară la SOS Satele Copiilor. Ne-am împrietenit imediat, Amalia s-a lipit de mine și, cu ochii ei mari și albaștri, mi-a spus că vrea să facem împreună prăjituri - era un workshop de pregătit dulciuri cu copiii, la care eram invitat. De atunci, am devenit cei mai buni prieteni, iar ea știe că nu aveam cum să lipsesc de la una dintre cele mai importante zile din viața sa. Imediat după ce am dus-o pe Ava la grădiniță (n.r. fetița lui Florin), am alergat repede să ajung la școală unde Amalia mă aștepta. Nu a vrut să între în curte până nu a văzut că apar. Amalia, să ai un an bun la școală, în clasa a patra!", a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.