ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Portalul de ştiri Google News are, începând de marţi, versiune în limba română, disponibilă şi prin aplicaţiile de pe Android sau iOS, a anunţat compania într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Prin intermediul noii versiuni, pot fi accesate cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară, iar utilizatorii își pot personaliza ediția pentru a urmări subiectele de interes.
"În general, Google News își propune să promoveze jurnalismul autentic și să expună utilizatorii la diverse perspective. Nu există moderare manuală pentru selectarea importanței unei știri. Ierarhizarea știrilor este determinată de mai mulți factori, printre care: prospețimea conținutului, diversitatea conținutului, conținutul textual bogat și originalitatea conținutului", se arată în comunicatul citat.

Pentru a intra în Google News, doritorii trebuie să acceseze Google News Publishing Center.

"Google News se străduiește să includă site-uri de știri care sunt credibile și au reputație și căutăm mereu să îmbunătățim calitatea ediției locale. Scopul este să oferim conținut de calitate dintr-o varietate de surse — și acestea includ de la cele mai mari publicații și bloggeri până la cei mai mici. Dacă identificați probleme în Google News, vă rugăm să ne contactați prin intermediul acestui formular online", precizează compania.