Dragi prieteni,

după cum probabil știți, începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare noul regulament al Uniunii Europene privind datele personale sau GDPR, așa cum mai este cunoscut.

Din acest motiv, după data de 25 mai nu am mai avut voie să trimitem știrile noastre abonaților la newsletter, fără a avea acordul explicit al acestora.

Pentru a respecta noua legislație am modificat politica de confidențialitate și de politica de cookie ale siteului, și am introdus acordul dumneavoastră explicit pentru înscrierea la newsletter.

Pe scurt, vă rugăm să vă (re)înscrieți la newsletter făcând un click pe această pagină.  De asemenea, puteți folosi butonul „ÎNREGISTRARE” din header-ul siteului. (Re)înscrierea dumneavoastră la newsletter va constitui acordul dumneavoastră explicit pentru primirea știrilor noastre pe mail.

Vă mulțumim pentru înțelegere!2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.