Dragi prieteni,

după cum probabil știți, începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare noul regulament al Uniunii Europene privind datele personale sau GDPR, așa cum mai este cunoscut.

Din acest motiv, după data de 25 mai nu am mai avut voie să trimitem știrile noastre abonaților la newsletter, fără a avea acordul explicit al acestora.

Pentru a respecta noua legislație am modificat politica de confidențialitate și de politica de cookie ale siteului, și am introdus acordul dumneavoastră explicit pentru înscrierea la newsletter.

Pe scurt, vă rugăm să vă (re)înscrieți la newsletter făcând un click pe această pagină.  De asemenea, puteți folosi butonul „ÎNREGISTRARE” din header-ul siteului. (Re)înscrierea dumneavoastră la newsletter va constitui acordul dumneavoastră explicit pentru primirea știrilor noastre pe mail.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews