ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi abuzuri ale Jandarmeriei Române, poreclită deja Jandarmeria LGBT, apar public după desfășurarea paradei iubitorilor de sex anal apărați de și cu organele statului.

După violența excesivă administrată asupra unui cameraman de la Asociația Calea Neamului, bătut de 11 huidume și luat pe sus cu cătușele strânse la maximum la mâini, despre care am relatat ieri, Legitimă Apărare reclamă și alte acțiuni ilegale ale Jandarmeriei LGBT.

Legitimă Apărare prezintă pe canalul de Telegram și pe Facebook filmări și fotografii cu acest abuz desfășurat în București, pe Calea Victoriei, în fața Bisericii Krețulescu, din care redăm și noi mai jos (VIDEO 1 și FOTO).

De asemenea, Luis Bratu mai arată și cum mint televiziunile cu privire la incidentul violent al Jandarmeriei (VIDEO 2 mai jos).

VIDEO 1 - Luis Bratu - Legitimă Apărare:

VIDEO 2 - RTV - Legitimă Apărare FB::

VIDEO 3 - Filmarea Live de ieri, sâmbătă, 29 iunie 2024, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel: